2014. szeptember 26., péntek

Lore DVD ÚJ BONTATLAN - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Megtekintés nagyban
DVD technikai paraméterei (képarány, hangok): Képarány: 1, 85: 1 (16/9)
Hang: német Dolby Digital 5. 1, német DD 2. 0
DVD kiadás extrái:
"Szembenézni a múlttal - Enyedi Ildikó, György Péter, Ungváry Krisztián és Varga Balázs beszélget a filmről” - 82 perc
Eredeti mozielőzetes
Ajánlók
Közvetlen jelenetválasztás
Interaktív menük
Felirat: nyelve, ill. van-e: magyar
Lore
Lore
Műfaj: Dráma
Nemzetiség: Ausztrália-Németország-Anglia
Készült: 2012
Rendezte: Cate Shortland
Szereplők: Saskia Rosendahl, Nele Trebs, André Frid, Mika Seidel, Kai-Peter Malina
Címkék: ÚJDONSÁG
A második világháború végnapjaiban járunk. Ahogy a szövetségesek a végső csapást mérik a német haderőkre, úgy omlik össze a fiatal Lore (Saskia Rosendahl) és testvérei élete. A tinédzsernek rá kell döbbennie, hogy a világ, amelyben felnőtt, maga volt a hazugság: náci szülei, akiket feltétel nélkül szeretett és tisztelt, igazából háborús bűnösök.
A Fekete-erdő környékét megszálló amerikai hadsereg letartóztatja a szülőket, a 17 éves lány egyik napról a másikra a család vezetőjévé válik, az ő feladata lesz gondoskodni négy fiatalabb testvéréről. A cél: átvágni a felégetett és kifosztott Németországon, hogy 900 kilométert megtéve elérjenek a Hamburg mellett élő nagymamájukhoz. Az utazás során lassan feltárul előttük a náci propaganda hamissága, és rá kell döbbenniük, hogy az életüket csak úgy folytathatják, ha szembenéznek szüleik bűneivel.
A Lore egészen új nézőpontból mutatja be a második világháború hatásait, de nemcsak ezzel hívta fel magára a nemzetközi filmvilág figyelmét. Csodálatos fényképezése, lírai képei és a főszerepet játszó, az alakítás után Európa „ Shooting Star” -jává választott Saskia Rosendahl lenyűgöző játéka számos díjat hoztak az alkotásnak, amely a közönséget is rögtön megnyerte magának.


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2014-10-17 23:09
. Lore DVD ÚJ BONTATLAN - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése